fbpx
//Vuoden Taksiammattilainen 2019 on taksiyrittäjä Pauli Marjakangas

Vuoden Taksiammattilainen 2019 kilpailun voitti taksiyrittäjä Pauli Marjakangas Mäntsälästä. Häntä kuvailtiin ystävälliseksi, iloiseksi ja kohteliaaksi ammattilaiseksi, jonka kyydissä tietää aina pääsevänsä turvallisesti perille.

Vuoden Taksiammattilainen kilpailussa painotettiin perustelujen merkitystä, miksi juuri kyseinen ehdokas pitäisi valita. Lopullisen valinnan hyviä perusteluja keränneistä ehdokkaista teki asiantuntijoista koostunut raati.

Perusteellisten keskustelujen ja pohdintojen jälkeen raati päätyi lopulta valitsemaan yksimielisesti Vuoden 2019 Taksiammattilaiseksi mäntsäläläisen taksiyrittäjä Pauli Marjakankaan.

Tyypillinen kaupunkitaksi

Pauli Marjakangas palvelee asiakkaita pääsääntöisesti Keski-Uudellamaalla, josta kyydit suuntautuvat myös lentokentälle ja muualle pääkaupunkiseudulle. Hänen asemapaikkansa oli ennen lainmuutosta Järvenpää, josta työvuoro edelleen käynnistyy.

Vakioasiakkaita hänellä on vain muutamia. Marjakangasta voisikin luonnehtia tyypilliseksi kaupunkitaksiksi, jonka kyydit lähtevät taksitolpalta tai tilaus tulee välityskeskuksen kautta. Asiakaskunta on näin ollen laaja ja monipuolinen.

Rauhallinen herrasmies

Järvenpäähän Pauli Marjakangasta sitoo kuitenkin jonkun verran arkisin erityislapset, joiden kuljetuksista hän vastaa yhteistyössä muutaman muun yrittäjän kanssa.

Marjakangasta kiiteltiin asiakkaiden perusteluissa erityisesti lapsiasiakkaiden lämpimästä huomioimisesta. Hänen yhteistyökykyään arvostettiin palautteissa myös laajemmin.

Rauhallinen ja hymyileväinen herrasmies on todellinen taksialan käyntikortti. Omalla toiminnallaan, niin työssä kuin reiluna ja luotettavana työnantajana, hän edistää asiakkaiden luottamusta koko taksialaa kohtaan.

Lisätietoja:

Tiedottaja Anne Jormanainen p. 040 762 5297
Taksiyrittäjä Pauli Marjakangas p. 040 591 9683

 

————————————

Vuoden Taksiammattilainen kilpailu järjestettiin kolmatta kertaa. Se on jatkoa vuosina 1982–2008 yhteistyössä Seura-lehden kanssa järjestetylle Vuoden taksiautoilija kilpailulle. Molemmissa kilpailuissa ehdotuksia on pyydetty taksien asiakkailta.

Tänä vuonna ehdotuksia kertyi lähes 190 asiakkaalta, ja ehdotettuja ammattilaisia oli kaikkiaan 70. Näistä asiantuntijaraati valitsi voittajan. Raadissa vaikuttivat tänä vuonna Invalidiliiton hallituksen jäsen Riitta Jolanki, Liikenneturvan koulutusohjaaja Toni Vuoristo ja Suomen Taksiliiton puheenjohtaja Kai Andersson.

2021-11-22T13:56:26+03:005.2.2020|Tiedotteet|