Loading...
/Vaalit
Vaalit2023-03-29T13:56:13+03:00

Liittokokous järjestetään Oulussa 6.–7.6.2023.

Suomen Taksiliitto ry:n 36. varsinainen liittokokous valitsee Taksiliitolle seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi kaikki luottamushenkilöt. Ehdokkaaksi tulee ilmoittautua viimeistään 6.4.2023.

Kokous valitsee liitolle puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, liittohallituksen ja liittovaltuuston. Valittavat luottamushenkilöt ovat niitä, jotka vastaavat liiton toiminnasta liittokokousten välisenä aikana. Ensimmäisenä kokouspäivänä 6.6.2023 valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja ja toisena kokouspäivänä 7.6.2023 liittohallitus ja liittovaltuusto.

Näillä vaalisivuilla esitellään kaikki tulevassa liittokokouksessa avoinna oleviin luottamustehtäviin ehdolla olevat taksiyrittäjät. Ehdolle voi asettua luvanvaraista taksiliikennettä harjoittava luonnollinen henkilö tai oikeushenkilön liikenteestä vastaava henkilö, joka on jäsenyhdistyksen jäsen suoraan tai välillisesti toisen yhdistyksen kautta tai liiton suorajäsen.

Jäsenyhdistysten vuosikokoukset käynnistyvät kuitenkin jo alkuvuodesta, jolloin viimeistään kaikkien ehdolle asettuneiden on hyvä olla tiedossa. Puheenjohtajaksi tai varapuheenjohtajaksi asettuvia ehdokkaita haastateltiin Taksi-lehteen 5/2022, ja myöhemmin ehdokkaiksi asettautuneet haastatellaan alkuvuoden Taksi-lehdissä.

Julkaisemme ehdokkaiksi asettuneiden tiedot Taksiliiton toimiston aukioloaikoina noin vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta. 

Ilmoittaudu ehdokkaaksi luottamustehtäviin

Kutsu

Kuva on linkki suurempaan tiedostoon.

Muut liittokokoustiedot Taksinetistä

Kaikki liittokokousta koskevat lisätiedot saat kirjautumalla jäsensivuille Taksinettiin.

Tutustu 

Liity jäseneksi

 Tapahtumakalenteri

Tutustu Taksiliittoon

Ajankohtaista 

Nuijamiestentie 7
00400 Helsinki

020 7756 800
taksiliitto@taksiliitto.fi

TAKSILIITTO SOSIAALISESSA MEDIASSA