Loading...
/Vaalit
Vaalit2023-05-17T12:04:18+03:00

Liittokokous järjestetään Oulussa 6.–7.6.2023.

Suomen Taksiliitto ry:n 36. varsinainen liittokokous valitsee Taksiliitolle seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi kaikki luottamushenkilöt. Ehdokasasettelu päättyi 6.4.2023.

Kokous valitsee liitolle puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, liittohallituksen ja liittovaltuuston. Valittavat luottamushenkilöt ovat niitä, jotka vastaavat liiton toiminnasta liittokokousten välisenä aikana. Ensimmäisenä kokouspäivänä 6.6.2023 valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja ja toisena kokouspäivänä 7.6.2023 liittohallitus ja liittovaltuusto.

Näillä vaalisivuilla esitellään kaikki tulevassa liittokokouksessa avoinna oleviin luottamustehtäviin ehdolla olevat taksiyrittäjät. Ehdolle voi asettua luvanvaraista taksiliikennettä harjoittava luonnollinen henkilö tai oikeushenkilön liikenteestä vastaava henkilö, joka on jäsenyhdistyksen jäsen suoraan tai välillisesti toisen yhdistyksen kautta tai liiton suorajäsen.

Puheenjohtajaehdokkaiden vaalitentti

Taksiliiton puheenjohtajaehdokkaiden vaalitentti järjestettiin suorana verkkolähetyksenä 19.4.2023. Tentin veti toimittaja, tietokirjailija ja valtiotieteiden tohtori Tomi Lindblom. Katso vaalitentin tallenne linkin kautta:

Linkki vaalitentin verkkolähetykseen

Iltatilaisuus

Järjestämme liittokokouksen yhteydessä iltatilaisuuden hotelli Lasaretissa tiistaina 6.6. klo 19 – 22.30. Iltatilaisuus alkaa nykyisen puheenjohtajan tervetulotoivotuksella, jonka jälkeen kokouksessa valittu tuleva puheenjohtaja saa puheenvuoron. Puheenvuorojen jälkeen on stand-up osuus, buffetruokailu, musiikkia sekä vapaata seurustelua. Iltatilaisuuden sisäänpääsylippuun ei sisälly lainkaan alkoholijuomia, vaan niiden kustannuksista jokainen vastaa itse.

Iltatilaisuuden lippujen varausaika on päättynyt.

Kutsu

Kuva on linkki suurempaan tiedostoon.

Muut liittokokoustiedot Taksinetistä

Kaikki liittokokousta koskevat lisätiedot saat kirjautumalla jäsensivuille Taksinettiin.

Tutustu 

Liity jäseneksi

 Tapahtumakalenteri

Tutustu Taksiliittoon

Ajankohtaista 

Nuijamiestentie 7
00400 Helsinki

020 7756 800
taksiliitto@taksiliitto.fi

TAKSILIITTO SOSIAALISESSA MEDIASSA