fbpx
//Uudenlainen taksipalvelu lanseerattu Etelä-Pohjanmaalla: TaksiTiketti kuljettaa paketit nopeasti ja edullisesti ovelta ovelle

TaksiTiketti 

Uudenlainen taksipalvelu lanseerattu Etelä-Pohjanmaalla:
TaksiTiketti kuljettaa paketit nopeasti ja edullisesti ovelta ovelle

www.taksitiketti.fi

Taksiliiton Yrityspalvelu Oy ja Keskustaksi Oy ovat kehittäneet TaksiTiketti-palvelun, joka luo uuden nopean vaihtoehdon pientavaralähetyksille ja parantaa asukkaiden julkisen liikenteen yhteyksiä ilman yhteiskunnan tukea. TaksiTiketti säästää kuljetuskustannuksia ja ympäristöä sekä luo uusia liikkumismahdollisuuksia maakunnan laajuisesti.

Kesäkuun alussa käynnistyneen palvelun ensimmäisessä vaiheessa yritykset ja yksityisasiakkaat voivat tilata kuljetuksia paketeilleen suoraan ovelta ovelle edulliseen hintaan. Syksyllä on tarkoitus ottaa palvelun piiriin myös matkustajat.

Palvelu kattaa yhteydet Etelä-Pohjanmaan kuntakeskusten ja Seinäjoen välillä. Myös Tampereen keskustaan sekä Vaasaan on tarjolla kuljetuksia.

– Kuljetuksen edullisuus perustuu siihen, että hyödynnetään taksien vapaata kapasiteettia tehokkaasti. Usein taksit palaavat kuljetuksen jälkeen tyhjänä takaisin. TaksiTiketin avulla nämä piilossa olleet kuljetusmahdollisuudet saadaan asiakkaille tarjolle, jolloin paluukyytiin voidaan varata paikka pikkupaketeille ja myöhemmässä vaiheessa myös matkustajille, Taksiliiton Yrityspalvelu Oy:n kehitysjohtaja Jouni Mutanen kertoo.

Asiakkaat voivat lähettää pakettinsa TaksiTiketin kyydissä esimerkiksi Kauhajoelta Seinäjoelle helposti. Tarjolla olevat kuljetusyhteydet on varattavissa TaksiTiketti.fi -verkkosivulta.

Kuljetuksen aikataulu ja hinta on jo varausvaiheessa näkyvissä. Tilauksesta saa vahvistuksen sähköpostiin ja kuljetus maksetaan taksinkuljettajalle joko pakettia noudettaessa tai vastaanotettaessa. TaksiTiketissä paketin nouto ja toimitus vastaanottajalle kuuluvat aina palveluun samaan hintaan.

Taksitiketin tarjoamia kuljetuksia voi varata myös puhelimitse Keskustaksin numerosta 0100 84 995 (1,92 eur/puhelu + 0,25 eur/min.). Keskustaksi voi tehdä tilauksen asiakkaan puolesta ja tällöin paketin kuljetus hoituu samalla tavoin ja samoilla hinnoilla kuin nettisivun kautta tilattuna.

Jos sopivaa TaksiTiketti-yhteyttä ei löydy ja asiakkaalla on kiire saada paketti matkaan, Keskustaksi voi myös järjestää erillisen pikakuljetuksen. Pikakuljetuksissa noudatetaan erillistä taksihinnastoa.

TaksiTiketti löytyy osoitteesta

www.taksitiketti.fi

Tutustu 

Liity jäseneksi

 Tapahtumakalenteri

Tutustu Taksiliittoon

Ajankohtaista 

Nuijamiestentie 7
00400 Helsinki

020 7756 800
taksiliitto@taksiliitto.fi

TAKSILIITTO SOSIAALISESSA MEDIASSA

2021-11-22T13:57:54+03:006.8.2019|Uutiset|