Jäsenedut2023-03-23T13:54:53+02:00

Jäsenedut

Taksiliiton jäsenenä olet osa järjestöä, joka valvoo Sinun ja muiden taksiyrittäjien etuja niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Jäsenenä saat tietoa alan ajankohtaisista asioista nopeasti ja kattavasti. Alan asiantuntijat ovat yrittäjyytesi tukena. 

Vaikutamme muun muassa koko toimialaa koskevaan lainsäädäntöön ja yrittäjyyden tasapuolisten toimintaedellytysten toteutumiseen. Jokaisella Taksiliiton jäsenellä on oikeus osallistua järjestön toimintaan ja vaikuttaa siihen, mitä asioita järjestö ajaa ja mihin suuntaan haluamme alan kehittyvän. Taksiliitto on siihen kuuluvien taksiyrittäjien järjestö.

Käytössäsi ovat asiantuntijapalvelut, maksuttomat koulutukset sekä erilaiset tapahtumat. Taksiliiton jäsenenä saat useita muitakin rahanarvoisia etuja, kuten alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista.

Asiantuntijapalvelut

Liiton asiantuntijat ja jäsenyhdistysten työntekijät auttavat mielellään – koskeepa asiasi sitten työsuhteita, yrittäjyyttä, tekniikkaa, yhdistystoimintaa, viestintää tai yleisesti jotakin taksialan asiaa. Esimerkiksi laki- ja tekninen neuvonta on arvokas jäsenetu, jota kannattaa hyödyntää matalalla kynnyksellä.

Yhteystiedot: liiton henkilökunta ja jäsenyhdistykset.

Koulutukset ja tapahtumat 

Tarjoamme jäsenille maksuttomia koulutuksia eri aihepiireistä, myös verkossa pidettävinä webinaareina. Järjestämme valtakunnallisesti myös vapaa-ajantapahtumia.

Tapahtumat ja koulutukset ovat oivallisia mahdollisuuksia verkostoitumiseen, toisiin alan yrittäjiin tutustumiseen sekä oman yritystoiminnan kehittämiseen ja uusien ideoiden hakemiseen. Koulutukset voi katsoa myös jälkikäteen tallenteina.

Lisätiedot koulutuksista ja tapahtumista löydät tapahtumat-sivulta.

Jäsenviestintä ja alan ajankohtaisista asioista tiedottaminen

Taksi-lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Lehti on tuhti ja laadukas tietopaketti, joka lähetetään jäsenille postitse. Lehti on luettavissa myös verkkojulkaisuna sähköpostissa sekä Taksinetti-jäsensivuilla.

Uutiskirje Etupuskuri kokoaa alan ajankohtaisimmat asiat kätevästi ja helposti yrittäjän luettavaksi. Uutiskirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa, ja se lähetetään sähköpostitse. Etupuskuri on saatavillasi myös jäsensivuilta Taksinetistä.

Kullakin jäsenellä on henkilökohtaiset tunnukset jäsensivuille eli Taksinettiin. Taksinetti on taksiyrittäjän ja yhdistystoimijoiden tietopankki.

Jokainen jäsen saa halutessaan vuosittain kotiinsa postitettuna taskukokoisen taksikalenterin. Lisäksi kaikilla Taksiliiton jäsenillä on oikeus käyttää mainonnassaan ja viestinnässään Taksiliiton Valoa yössä -logoa, joka koostuu kolmesta keltaisesta kuvusta.

Taksit.fi jäsenpalvelut käyttöösi  

Taksiliiton jäsenenä voit maksutta liittyä mukaan Taksit.fi-matkamyyntipalveluun sekä valtakunnalliseen Taksit.fi-taksihakuun. Matkamyynnin kautta saat asiakkaiden tarjouspyyntöjä haluamaltasi toiminta-alueelta. Lisäämällä yrityksesi tiedot valtakunnalliseen taksihakuun olet paremmin asiakkaiden löydettävissä. Taksiliiton jäsenenä saat myös tuntuvat alennukset taksialan tarvikkeista Taksit.fi-verkkokaupasta.

Lisätietoa Taksit.fi -palveluista:

Taksikuutio Oy: puhelin: 020 7756 792 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostitse: taksitfi(at)taksikuutio.fi

_

Jäsenetuyhteistyökumppaneilta etuja ja alennuksia

Taksiliiton jäsenyrittäjät saavat erilaisia rahanarvoisia etuja ja alennuksia esimerkiksi katsastuspalveluista, vakuutuksista, polttoaineista ja majoituksista. Tarkemmat tiedot kaikista jäseneduistasi löydät Taksinetistä.

Taksiliiton jäsenille etuja myöntävät

A-Katsastus Oy
Applus Finland (K1-Katsastajat)
Brang
Fitness24Seven
FOREX

GreenStar hotel
Hotel Haaga Central Park
ImageWear
Innovoice

Mobilia-erikoismuseo
Nordic Plug
Piirla Oy
Petrifun
Pohjola Vakuutus/Terveysturvavakuutus
Silmäasema
ST1
SystemXSuomi
Taksikuutio Oy:n jäsenedut
Titec Oy

UKKO.fi
Vastuu Group – Luotettava Kumppani

Tutustu 

Liity jäseneksi 

Tapahtumat ja webinaarit

Tutustu Taksiliittoon

Ajankohtaista

Nuijamiestentie 7
00400 Helsinki

020 7756 800
taksiliitto@taksiliitto.fi

TAKSILIITTO SOSIAALISESSA MEDIASSA