//Webinaari: Taksiyrittäjä työnantajana – Työntekijän velvollisuudet

Aika: Torstaina 26.5.2021 klo 10 – 10.30
Kouluttaja: Taksiliiton laki- ja neuvontapalveluiden päällikkö Jenni Välimäki

Webinaarin sisältö

Webinaari on osa Taksiyrittäjä työnantajana webinaarisarjaa, jossa käydään läpi useimmin jäsenneuvontaamme tulevia kysymyksiä käytännönläheisesti ja selkeästi.

Usein työsuhteessa keskitytään työntekijän oikeuksiin, mutta työntekijällä on myös paljon velvollisuuksia työnantajaansa nähden. Tässä webinaarisarjan osassa käydään tiivistetysti läpi työntekijän tärkeimmät velvollisuudet.

Osallistu webinaariin ja saat vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Tervetuloa mukaan!

Kouluttaja

Jenni Välimäki
laki- ja neuvontapalveluiden päällikkö

Ilmoittautuminen

Webinaari on vain Taksiliiton jäsenille. Osallistuminen on täysin maksutonta. Osallistumiseen tarvitset vain valitsemasi päätelaitteen ja toimivan nettiyhteyden.

Voit myös ilmoittautua, vaikka ajankohta on sinulle huono. Ilmoittautumalla etukäteen saat itsellesi osallistumislinkin ja voit katsoa tilanteen tallenteen jälkikäteen itsellesi sopivana ajankohtana.

Ilmoittaudu alla olevan painikkeen kautta viimeistään maanantaina 24.5.

Ilmoittaudu mukaan

Frida Helminen-Lindroos