//Webinaari. Some-mainonta, osa 2: Kuinka mainostaa oman yrityksen palveluita sosiaalisessa mediassa?
Tämä tapahtuma on mennyt.

15.3.2019 klo 10-12

KOULUTUS ON MAKSUTON TAKSILIITON JÄSENYRITTÄJILLE!

Sosiaalisen median mainosalustat tarjoavat erilaisia mainostamisen mahdollisuuksia mainostajan omista tavoitteista riippuen. Kun halutaan lisää kävijöitä yrityksen verkkosivulle tai some-profiileihin, on käytettävä erilaista mainosmuotoa kuin silloin, kun toivotaan enemmän esimerkiksi suoria taksin tilauksia.

• Koulutuksessa opetellaan, kuinka erilaisia mainosmuotoja ja mainoksia tehdään.
  • Millaiset kuvan ja tekstin yhdistelmät toimivat parhaiten, entä mitä kannattaa välttää?
  • Käydään myös läpi mainonnan tulosten mittaamista ja niiden tuloksellisuuden kehittämistä.
  • Kysymyksiä ja vastauksia -osio: ennakkoon lähetetyt kysymykset ja koulutuksessa esiin nousevat kysymykset.

Saadakseen parhaan hyödyn koulutuksesta, osallistujalla on hyvä olla olemassa Facebook- / Instagram-yritystili sekä perustiedot niiden sisällön tekemisestä. Osallistujat saavat ennen koulutusta Sosiaalinen media, osa 1: Aloittajan paketti yrittäjälle -koulutustallenteen. Jos et siis päässyt mukaan ensimmäiseen koulutukseen, voit tutustua aiheeseen ennen webinaarin toista osaa tallenteen avulla.

Sisältää tulostettavat koulutusmateriaalit, joiden avulla voi kerrata ja harjoitella lisää.

Kouluttaja: MarkkinointiAkatemia

Ilmoittaudu mukaan:

Heidi Korpelainen, p. 020 775 6824.
heidi.korpelainen@taksiliitto.fi