fbpx
//Webinaari. Kustannuslaskenta taksiyrittäjän työkaluna – osa 1: Kustannuslaskennan perusteet ja kannattavuuslaskenta
Tämä tapahtuma on mennyt.

Vain Taksiliiton jäsenyrittäjille – Ilmainen koulutus

Webinaari. Kustannuslaskenta taksiyrittäjän työkaluna – osa 1:

Kustannuslaskennan perusteet ja kannattavuuslaskenta

Paikka: Verkkokoulutus

Aika: 26.10.2018 klo 10-11

Koulutuksen sisältö:

Valtioneuvoston vahvistaman enimmäishinnan poistumisen myötä jokaisen taksiyrittäjän tulee aikaisempaa huolellisemmin tarkastella mihin hintaan hänen yrityksensä palveluita tarjoaa. Jos omakustannusmallit, erilaiset hinnoittelutavat ja muut kustannuslaskennan perusteet mietityttävät, kannattaa osallistua kaksiosaiseen Kustannuslaskenta taksiyrittäjän työkaluna-koulutukseen. Webinaareissa käsitellään kustannuslaskentaa käytännönläheisesti ja taksiyrittäjän näkökulmasta.

Kustannuslaskennan koulutuksen ensimmäisessä osassa käsitellään seuraavia asioita:

Laskentaan tarvittavan pohjatiedon kerääminen:

• käyttöaste
  • kustannukset
  • kustannusten jakaminen suoritteille
  • kannattavuuslaskenta ja kriittinen piste

Kustannuslaskennan toinen, hinnoittelua käsittelevä osa, järjestetään 4.12. klo 10.

Kouluttaja:

Ville Jaakola, Taksiliiton tekninen asiantuntija

Ilmoittaudu tästä 19.10.2018 mennessä:

Katja Saksa, p. 044 3620706
katja.saksa@taksiliitto.fi