fbpx
//TIETOISKU – Taksilainsäädäntö muuttuu – Taksiyrittäjiä koskevat koulutusmuutokset
Tämä tapahtuma on mennyt.

TIETOISKU

Taksilainsäädäntö muuttuu – Taksiyrittäjiä koskevat koulutusmuutokset

Aika: tiistai 8.6.2021 klo 11.00-11.30

Puhujat: Taksiliiton järjestö- ja koulutusasiantuntija Frida Helminen-Lindroos ja laki- ja neuvontapalveluiden päällikkö Jenni Välimäki

Webinaarin sisältö

Webinaarissa esitellään miten, 1.5.2021 voimaan astuneet koulutusta koskevat lakimuutokset vaikuttavat taksiyrittäjiin.

Saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:

• Kenen täytyy suorittaa yrittäjäkoulutus ja yrittäjäkoe?
  • Mikä on uusi erityisryhmien kuljettajakoulutus? Ketä se koskee?
  • Miten taksinkuljettajan koe muuttuu?
  • Mitä vaatimuksia tulee uudelle taksinkuljettajalle?

Ilmoittautuminen

Webinaari on tarkoitettu vain Taksiliiton jäsenille. Osallistuminen on täysin maksutonta. Osallistumiseen tarvitset vain valitsemasi päätelaitteen ja toimivan nettiyhteyden.

Voit myös ilmoittautua, vaikka ajankohta on sinulle huono. Ilmoittautumalla etukäteen saat itsellesi osallistumislinkin ja voit katsoa tilanteen tallenteen jälkikäteen itsellesi sopivana ajankohtana.

Ilmoittaudu alla olevan painikkeen kautta viimeistään sunnuntaina 6.6.

Frida Helminen-Lindroos

frida.helminen-lindroos@taksiliitto.fi