//Taksiuutiset 8.4.2024

Aika: maanantaina 8. huhtikuuta klo 18.00

Puhujina: Taksiliiton asiantuntijat ajankohtaisten aiheiden mukaan

Taksiuutisissa käydään läpi alan ja järjestön ajankohtaisia asioita Taksiliiton toimiston asiantuntijoiden toimesta.

Tervetuloa mukaan!

Liity Taksiuutisten kestotilaajaksi!

Kestotilaajana lähetämme sinulle automaattisesti osallistujalinkin Taksiuutisiin aina Taksiuutisten lähetyspäivänä jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Taksiuutiset-lähetys on joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 18.00 (kesätauko heinä- ja elokuussa). Taksiuutiset on myös mahdollista katsoa tallenteena osallistujalinkin kautta tai Taksinetistä uutislähetyksen jälkeen. Kestotilauksen voi peruuttaa lähettämällä sähköpostin osoitteeseen jasenrekisteri@taksiliitto.fi .

Webinaari on tarkoitettu vain Taksiliiton jäsenille. Osallistuminen on maksutonta. Osallistumiseen tarvitset vain valitsemasi päätelaitteen ja toimivan nettiyhteyden.

Liity tästä kestotilaajaksi