//Taksiuutiset 4.12
Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Aika: maanantaina 4. joulukuuta klo 18.00

Puhujina: Taksiliiton asiantuntijat ajankohtaisten aiheiden mukaan

Taksiuutisissa käydään läpi alan ja järjestön ajankohtaisia asioita Taksiliiton toimiston asiantuntijoiden toimesta.

Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautuminen
Webinaari on tarkoitettu vain Taksiliiton jäsenille. Osallistuminen on maksutonta. Osallistumiseen tarvitset vain valitsemasi päätelaitteen ja toimivan nettiyhteyden. Mukaan kannattaa ilmoittautua vaikka ajankohta ei sinulle sopiva olisikaan. Tällöin saat itsellesi osallistumislinkin, jonka kautta voit katsoa tilanteen tallenteen myös jälkikäteen, itsellesi sopivana ajankohtana.

Osallistujalinkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille webinaari-päivänä ma 4.12.

Ilmoittaudu alla olevan painikkeen kautta viimeistään sunnuntaina 3.12.2023

Ilmoittaudu tästä

 

Ilmoittaudu Taksiuutisten kestotilaajaksi!

Haluatko automaattisesti saada osallistujalinkin kaikkiin Taksiuutisiin, ilman että sinun täytyy muistaa ilmoittautua niihin erikseen? Mikäli vastauksesi on kyllä, ilmoittaudu kestotilaajaksi alla olevan ilmoittautumislinkin kautta:

Ilmoittaudun kestotilaajaksi

 

Kestotilaajana lähetämme sinulle automaattisesti osallistujalinkin Taksiuutisiin aina Taksiuutisten lähetyspäivänä jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Taksiuutiset-lähetys on joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 18.00 (kesätauko heinä- ja elokuussa). Taksiuutiset on myös mahdollista katsoa tallenteena osallistujalinkin kautta tai Taksinetistä uutislähetyksen jälkeen. Kestotilauksen voi peruuttaa lähettämällä sähköpostin jasenrekisteri@taksiliitto.fi-osoitteeseen.