XXIV Taksiristeily 1-2.2.2020 Viking Amorellalla

Tervetuloa Lounais-Suomen Taksiyrittäjät ry:n järjestämälle perinteiselle Taksiristeilylle, joka toteutetaan jo 24. kerran. Tule kuulemaan taksialan tuoreimmat uutiset Itämeren aalloille ja samalla nauttimaan rennosta yhdessäolosta.

Lähtö: Turusta lauantai 1.2.2020 klo 08:45
Paluu: Turkuun sunnuntai 2.2.2020 klo 07:35

Matkan hinta

yhdistyksen jäsenelle:

1 hlö/A-hytti 150€ / henkilö
2 hlö/A-hytti 130€ / henkilö
3 hlö/A-hytti 110€ / henkilö

ei jäsenelle:

1 hlö/A-hytti 170€ / henkilö
2 hlö/A-hytti 150€/ henkilö
3 hlö/A-hytti 130€/ henkilö

Hintoihin lisätään alv 24 %. Kaikki hytit ovat ikkunallisia A-hyttejä.

Hintaan sisältyy: Koulutuksen lisäksi hyttipaikka, meriaamiainen meno/paluu, kokouskahvi, hedelmät ja makea kahvileipä, Viking Buffet -päivällinen ruokajuomineen.

Ohjelma tarkentuu myöhemmin ja julkaistaan heti kun se on valmis. Perinteen mukaan ohjelma on sekoitus asiaa ja viihdettä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen teppo.kaunela@taksiliitto.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä hyttimäärä, lähtijöiden nimet ja syntymäajat sekä laskutusosoite. Mukaan mahtuu 100 henkilöä.