//Taksinkuljettajan turvallisuus
Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Taksinkuljettajan turvallisuus

Aika: ke 28.9.2022 klo 17.00-17.45

Webinaarin sisältö

Liikenteen turvallisuusriskien lisäksi taksinkuljettajan työhön, kuten mihin tahansa muuhun asiakaspalveluammattiin, liittyy myös muita turvallisuusriskejä. Taksinkuljettajan työn riskiä lisäävät jotkin työn ominaispiirteet, kuten päihtyneiden tai ärtyneiden asiakkaiden kuljettaminen, yksintyöskentely, rahan käsittely, myöhäiset ja aikaiset työvuorot, pitkät työvuorot ja autosta pakenemisen vaikeus.

Koulutuksen tavoitteena on parantaa taksinkuljettajan turvallisuutta työssä koettua väkivaltaa kohtaan. Webinaarissa käydään läpi miten erinäisissä tilanteissa tulisi toimia ja miten riskejä voidaan minimoida.

Kouluttaja

Tekninen asiantuntija Ville Jaakola

Ilmoittautuminen
Webinaariin ovat tervetulleita myös jäsenyrittäjien kuljettajat. Jäsenyrittäjä ilmoittaa kuljettajansa webinaarin! Osallistuminen on maksutonta. Osallistumiseen tarvitset vain valitsemasi päätelaitteen ja toimivan nettiyhteyden. Mukaan kannattaa ilmoittautua, vaikka ajankohta ei sinulle sopiva olisikaan. Tällöin saat itsellesi osallistumislinkin, jonka kautta voit katsoa tilanteen tallenteen myös jälkikäteen, itsellesi sopivana ajankohtana.

Ilmoittaudu alla olevan painikkeen kautta viimeistään tiistaina 27.9.2022.

 

 

Ilmoittaudu tästä