fbpx
//Taksimessut 2022
Ladataan Tapahtumat

Tavataan Taksimessuilla Jyväskylässä!

Taksi2022 järjestetään Jyväskylän Paviljongissa tiistaina 7.6.2022. Päivätapahtuma klo 12–17 on avoin ja kaikille maksuton. Iloiseen illanviettoon klo 18–22 tarvitset sisäänpääsyrannekkeen.

Kuvat: Heli Blåfield (ICON), Vilma Töyräs (Hovimuusikko Ilkka) ja Mikko Vaismaan mediakuvat.

Tapahtuma kokoaa hyväntuuliseen jälleennäkemiseen niin taksiyrittäjät, taksinkuljettajat kuin alan sidosryhmät ja muut yhteistyökumppanit!

Luvassa kiinnostavia näytteilleasettajia, hyödyllisistä oheisohjelmaa, Hovimuusikko Ilkan ja Stand Up -koomikko Mikko Vaismaan hersyvää huumoria sekä bilebändi ICONin vauhdikasta menoa.

Sisäänpääsyrannekkeet

Taksiliiton jäsen – hyödynnä jäsenetusi (arvo 50 e) ja varaa tämän linkin kautta maksuttomat sisäänpääsyrannekkeet itsellesi ja yhdelle ystävällesi ennakkoon!

Kaikki muutkin ovat lämpimästi tervetulleita tähän iloiseen tapahtumaan. Tilaa rannekkeet taksit.fi-verkkokaupasta (25 e/kpl), myynti alkaa 13.12.

Messumyynti

Odotamme tapahtumaan jopa tuhatta liikennealan ammattilaisia tutustumaan myös Sinun yrityksesi tuotteisiin. Ammattilaisten lisäksi paikalla on muitakin messuilusta kiinnostuneita. Alan ulkopuolelta tulevat näytteilleasettajat ovat siis myös lämpimästi tervetulleita mukaan!

Taksimessujen omat verkkosivut: taksimessut.fi.

Varaukset:

Ville Jaakola
020 7756 817
ville.jaakola@taksiliitto.fi

Muut yhteydenotot
020 7756 800
taksimessut@taksiliitto.fi