/, Virkistystapahtumat, Yleisötapahtumat/Taksi2020 on koko taksialan suurtapahtuma, 3.–4.11.2020 Jyväskylässä

www.taksimessut.fi

Taksimessut tarjoaa nähtävää ja koettavaa taksiyrittäjille ja -kuljettajille, alan sidosryhmille, kaikille alasta kiinnostuneille ja asiakkaille!

Taksimessut on kaikille avoin maksuton tapahtuma.

Messut avoinna Jyväskylän Paviljongissa:

tiistaina 3.11. klo 9–16

keskiviikkona 4.11. klo 9–15

Tiistaina 3.11. klo 19–22, ensimmäisen tapahtumapäivän iltana, messuhallin täyttää sisäänpääsymaksullinen viihteellinen illanvietto, kaikki näyttelyosastot ovat myöskin sen aikana avoinna. Luvassa on livemusiikkia, viihdettä, ruokaa, juomaa ja iloista messutunnelmaa! Liput ja lippupaketit illanviettoon ovat myynnissä taksit.fi -verkkokaupassa.

Taksi2020-tapahtuman aikana Jyväskylän Paviljongissa järjestetään taksialan suurtapahtuma Taksimessut sekä maan taksiyrittäjien etu- ja palvelujärjestö Suomen Taksiliitto ry:n liittokokous.

Haluatko messujen näytteilleasettajaksi?

Näyttelymyynti: ville.jaakola@taksiliitto.fi tai 020 7756 817