//Korsisaari-yhtiöissä tarjolla koulutusta, joka johtaa työllistymiseen
Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Korsisaari-yhtiöt järjestää yhteistyössä Uudenmaan Ajo-opiston sekä Työtehoseuran (TTS) kanssa taksinkuljettajan kurssin. Kurssi kestää noin 4 viikkoa ja pitää sisällään taksinkuljettajan peruskoulutuksen valmistaen viranomaiskokeeseen sekä pääkaupunkiseudun taksikeskusten (Lähitaksi ja Taksi Helsinki) taksinkuljettajakoulutukseen.

Kurssin hyväksytysti suorittaneet työllistyvät taksinkuljettajiksi Korsisaari-yhtiöihin. Kurssi on valituille osallistujille maksuton, mutta edellyttää kurssin hyväksytysti suorittamista ja sen jälkeen vähintään vuoden (1) mittaista työsuhdetta Korsisaari-yhtiöille.

Kurssilla käydään läpi nykyisen lainsäädännön mukaisesti taksinkuljettajan työhön liittyvät ohjeet ja määräykset. Kurssin aikana suoritetaan tarvittavat kokeet.

Kurssilaisen tulee itse kustantaa taksinkuljettajan ajolupaan liittyvät viranomaismaksut ja lääkärintodistus, mahdollisesti tarvittavat valokuvat sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote.

Korsisaari-yhtiöiden taksinkuljettajien palkkaus on alan yleinen provisiopalkkaus. Yhtiön autot ovat pääsääntöisesti tila-autoja, jotka soveltuvat esteettömiin kuljetuksiin, mutta muutamia perinteisiä henkilöautojakin on. Taksimme toimivat Lähitaksin ja Taksi Helsingin ajovälitysjärjestelmissä, lisäksi ajamme omia sopimusajojamme.

Varikot sijaitsevat Helsingin Herttoniemessä, Tuusulassa Sulan alueella, Nurmijärven Alhonniitussa ja Vihdin Nummelassa.

Haku kurssille päättyy 22.9.2019 mennessä ja kurssi alkaa maanantaina 30.9.2019. Kurssi järjestetään pääsääntöisesti TTS:n toimipaikassa Vantaalla, osoitteessa Nuolikuja 6. Lisäksi koulutusta on pääkaupunkiseudun taksikeskuksissa Helsingissä.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Lisätietoja antaa Korsisaari-yhtiöiden Jari Yrjänheikki, sähköposti jari.yrjanheikki@korsisaari.fi

Puhelimitse lisätietoja voi kysellä arkisin klo 13-14 Jarilta +358503871171

 

Lue lisää Korsisaari-yhtiöistä ja koulutuksesta täältä.