/, Koulutukset/Järjestötoiminnan peruskurssi 17.–19.5.2019 Tampereella

Järjestötoiminnan peruskurssi järjestetään 17.–19.5.2019 (pe-su) ja koulutuspaikkana toimii Lapland Hotels Tampere. Kurssi alkaa pe 17.5. klo 11 ja päättyy su 19.5. klo 15 mennessä.

Osallistuminen edellyttää läsnäoloa koko kurssin ajan. Osallistujan tulee olla Taksiliittoon suoraan tai välillisesti kuuluvan jäsenyhdistyksen jäsen. Koulutus on osallistujalle maksuton.

Järjestötoiminnan peruskurssi on yhdistelmä tärkeää asiaa ja rentoa yhdessäoloa. Jos jo toimit yhdistyksen luottamustehtävissä tai koet kiinnostusta aktiivisempaan toimintaan omassa yhdistyksessäsi tai sen luottamustehtävissä, on kurssi juuri sinua varten!

Koulutuksessa käydään monipuolisesti läpi niin yhdistystoiminnan perusteita, kokoustekniikkaa, oman järjestön toimintaa kuin yhdistysten toiminnan kehittämistä, alan ajankohtaisia asioita unohtamatta. Tutustu kurssiesitteeseen ja ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautumisohjeet löydät esitteestä.

***************

Huom. luvassa myös jatkokurssi:

Järjestötoiminnan jatkokurssi 23.–25.9.2019 (ma–ke), Liikuntakeskus Pajulahti (Nastola)

Koulutus on tarkoitettu liiton jäsenyrittäjälle, joka on mukana liittoon suoraan tai välillisesti kuuluvan jäsenyhdistyksen toiminnassa ja joka on jo suorittanut järjestötoiminnan peruskurssin. Jatkokurssilla syvennetään peruskurssin oppeja yhdistystoiminnasta ja hiotaan mm. esiintymistaitoja.

järjestöasiantuntija Tiina Syrjäsalo, tiina.syrjasalo@taksiliitto.fi tai 020 7756 802