///Taloushallinnon osaaja, tule meille töihin

Taloushallinnon moniosaaja, tule meille töihin

Etsimme joukkoomme tekijää, jonka sydän sykkii numeroille. Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa yhteisömme kirjanpitäjäksi. Tehtävä sisältää alkuun monipuolisia taloushallinnon töitä Taksiliiton omistamassa Taksiliiton Yrityspalvelu Oy:ssä. Jatkossa perehdytämme sinut koko konsernin kirjanpitoon, sillä nykyinen kirjanpitäjämme jää lähivuosina eläkkeelle. Tavoitteena on turvata hallittu ja rauhallinen vahdinvaihto.

Aluksi pääasiallisena tehtävänäsi on maksuliikennekeskuksen talouden pyörittäminen. Tehtävään kuuluu arkisia rutiineja, kuten osto- ja myyntireskontran valvontaa, maksatuksia, täsmäytyksiä ja muita kirjanpidon töitä sekä talouden seurantaa, raportointia ja prosessikehitystä.

Jatkoa ajatellen toivomme, että sinulla on jo kokemusta vastuullisista kirjanpidon tehtävistä ja tehtävään soveltuva tutkinto. Tilinpäätösosaamisesta, veroilmoituksista ja palkanmaksukokemuksesta on sinulle työssä menestymisessä ehdotonta hyötyä. Arvostamme pitkäjänteistä ja itsenäistä otetta työhön sekä halua kantaa vastuuta pienen työyhteisön taloushallinnon kokonaisuudesta.

Kyky omaksua nykyaikaiset taloushallintojärjestelmät ripeästi ja valjastaa ne tehokkaaseen käyttöön tekee varmasti työstä mielekästä ja auttaa sinua hallitsemaan käytössämme olevat Sonetin ja Navisionin järjestelmät. Teknisestä ymmärryksestä on työssä ja erityisesti sen kehittämisessä hyötyä.

Me tarjoamme sinulle:

  • vastuuta ja mahdollisuutta kehittää taloushallinnon prosesseja
  • rauhallisen perehdytyksen kirjanpitäjän tehtäviin
  • monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan
  • kivat työkaverit
  • pienen työyhteisön täyden tuen

Lisätietoja ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pia Risku, p. 020 7756 827 perjantaina 26.10.2018 klo 8–9 sekä maanantaina 29.10.2018 klo 14–15.

Tuntuuko työ Taksiliitossa ja Taksiliiton Yrityspalvelussa sellaiselta, jossa viihtyisit ja uskot, että toisit omalla persoonallasi ja taidoillasi lisäarvoa joukkoomme? Jos vastasit näihin kyllä, kuulemme oikein mielellämme sinusta lisää.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera 18.11.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@taksiliitto.fi

Älä ihmettele, jos kuulet meistä jo aiemmin, sillä järjestämme osan haastatteluista jo ennen hakuajan päättymistä.

Ilmoitus Oikotiellä:

https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/taloushallinnon-moniosaaja/1195476

Tutustu 

Liity jäseneksi 

 Tapahtumakalenteri

Tutustu Taksiliittoon

Ajankohtaista 

Nuijamiestentie 7
00400 Helsinki

020 7756 800
taksiliitto@taksiliitto.fi

TAKSILIITTO SOSIAALISESSA MEDIASSA

2018-10-26T09:22:47+03:0025.10.2018|Uutiset|