/Taksiyrittäjäksi
Taksiyrittäjäksi2023-12-18T09:41:24+02:00

Taksiyrittäjäksi

Taksiyrittäjä toimii palvelualalla, jossa keskeistä on löytää asiakkaan liikkumistarpeisiin sopivia ratkaisuja.

Maassamme on erikokoisia taksiyrityksiä, joista suurin osa työllistää yrittäjän sekä yksi tai kaksi työntekijää. Pääasiassa yrittäjät toimivat siis myös itse taksinkuljettajan tehtävässä omassa yrityksessään.

Taksiyrittäjyys on yhdistelmä vapautta ja vastuuta. Samalla se tarjoaa hienon mahdollisuuden räätälöidä yrittäjyyttä haluamaansa suuntaan.

Taksiala siirtyi 1.7.2018 määräsäännellystä – yrittäjää vahvasti velvoittaneesta – taksilupajärjestelmästä markkinaehtoiseen järjestelmään.

Tilaa opas yrittäjyytesi tueksi

Tie taksiyrittäjäksi. Opas yrityksen perustamiseen.

Yrittäjäkoulutukseen ja kokeeseen valmistautumiseen ja yrittäjän työn tueksi voit tilata alan ammattilaisten kokoaman oppikirjan ”Tie taksiyrittäjäksi – opas yrityksen perustamiseen”.

Tie taksiyrittäjäksi – opas yrityksen perustamiseen -oppikirjan (3. painos/2021) avulla pääset perehtymään siihen, mitä taksiyrittäjyys vaatii ja kuinka siihen voi valmistautua.

Oppaan avulla saat varmuutta oman liiketoiminnan suunnitteluun ja tukea yrittäjyytesi alkutaipaleelle helposti ymmärrettävässä ja selkeässä muodossa.

Taksiliiton omistaman Taksikuutio Oy:n julkaiseman 226-sivuisen oppaan hinta on 70,40 € (sis. alv 10 %) + postikulut. Taksiliiton jäsenille kirjan hinta on 44 € (sis. alv 10 %) + postikulut. Kirja on saatavilla vain suomeksi.

Tilaa taksit.fi-verkkokaupasta. Jäsenyrittäjä voi tilata tuotteita jäsenhintaan rekisteröitymällä ennen tilauksen tekemistä taksit.fi -palveluun.

Taksiyrittäjänä ja -kuljettajana toimiminen on luvanvaraista:

Tutustu

Liity jäseneksi 

Tapahtumakalenteri

Tutustu Taksiliittoon

Ajankohtaista 

Nuijamiestentie 7
00400 Helsinki

020 7756 800
taksiliitto@taksiliitto.fi

TAKSILIITTO SOSIAALISESSA MEDIASSA