//Ehdota Vuoden 2022 Taksiammattilaista

Kuka on vuoden 2022 taksiammattilainen?

Vuoden Taksiammattilainen -äänestys on käynnistynyt – ehdota voittajaa! Äänestys jatkuu 31.12.2022 saakka. Haussa on luotettava asiakaspalvelija, joka hoitaa työnsä ilolla ja josta me kaikki voimme olla ylpeitä. 

Vuoden taksiammattilainen voi olla kuka tahansa taksialalla työskentelevä henkilö – niin yrittäjä, kuljettaja kuin esimerkiksi tilausvälityksen työntekijä. Hän on kuitenkin henkilö, joka vahvistaa positiivista mielikuvaa taksialasta esimerkillisellä työskentelyllään.

Äänestys on avoin kaikille. Äänestyslomakkeeseen pääset tämän linkin kautta.

Linkkiä kannattaa myös jakaa, jotta oma ehdokas saisi mahdollisimman hyvän äänisaaliin ja jotta tieto kisasta kiirii laajalle.

Taksiliiton kokoama raati tekee valintansa ainoastaan ehdokasperustelujen pohjalta. Ehdotuksissa tulee olla siis perusteellinen. Miksi juuri ehdotettu henkilö kuuluisi valita Vuoden 2022 taksiammattilaiseksi?

Vuoden Taksiammattilaisen valinta on yksi tapa tuoda esille hienoa taksialaa ja sen esimerkillisiä toimijoita. Voittaja haastatellaan Taksi-lehteen ja valinnasta tehdään alueellinen mediatiedote voittajan alueelle. Toivomme runsaasti ehdotuksia ja monipuolisia perusteluja!

2022-11-21T16:37:29+02:0021.11.2022|Uutiset|