//Taksiala kokoontuu Jyväskylään

Taksiala kokoontuu Jyväskylään

Taksiliitto ja Taksikuutio Oy järjestävät TAKSI2022-taksimessut Jyväskylässä ensi tiistaina 7.6.2022. Paviljongissa järjestettävä tapahtuma tarjoaa mielenkiintoista nähtävää ja kuultavaa kaikille autoilusta, liikenteestä ja tietenkin taksialasta kiinnostuneille. Päivätilaisuus klo 12–17 on kaikille avoin ja maksuton.

– Odotamme tapahtumaan kaikkiaan lähes tuhatta osallistujaa. Jyväskylän liepeillä liikkuvat ovat ilman muuta tervetulleita mukaan, Taksiliiton toimitusjohtaja Timo Koskinen kannustaa.

Liitto järjestää messupäivän yhteydessä muun muassa vaalipaneelin, jossa suurten puolueiden edustajat keskustelevat taksialan tulevaisuudesta.

– Taksiala on ollut viime vuosina todella kovilla, ja peräänkuulutamme nyt poliittisilta päätöksentekijöitä toimialan tasapuolista ja oikeudenmukaista kohtelua. Olemme julkisen liikenteen osana voimakkaimmin verotettu ammattiliikenteen muoto. Nyt merkityksemme liikkumismahdollisuuksien toteuttajana on vihdoin tunnustettava, Timo Koskinen painottaa.

Vaalipaneelissa ovat mukana SDP:n kansanedustaja, liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtaja Suna Kymäläinen, Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio, Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja, liikenne- ja viestintävaliokunnan varajäsen Jukka Kopra ja Keskustan kansanedustaja, liikenne- ja viestintävaliokunnan jäsen Joonas Könttä. Vaalipaneelin vetää toimittaja, tietokirjailija, valtiotieteiden tohtori Tomi Lindblom. Paneeli järjestetään Paviljongin B-hallissa Tapahtumatorilla kello 14.30.

Tapahtumassa järjestetään myös ajankohtaisia tietoiskuja, joiden aiheina ovat Taksiliiton lakitavoitteet, sähkötaksi ja latausinfra sekä Taksiliiton ajankohtaiskatsaus.

Hovimuusikko Ilkka ja Stand Up -koomikko Mikko Vaismaa vastaavat viihteestä päiväaikaan. Klo 18 alkavassa iltatilaisuudessa on myös mukana Bilebändi ICON. Iltatilaisuuteen myydään vielä sisäänpääsyrannekkeita ovelta.

Tutustu ohjelmaan: taksimessut.fi.

2022-06-02T12:34:49+03:002.6.2022|Tiedotteet|