//Puheenjohtaja on dynamo

Blogi

Puheenjohtaja on dynamo

Minulta pyydettiin blogia, jossa kertoisin miten, luottamustehtäväni Suomen Taksiliiton puheenjohtajana on lähtenyt käyntiin. Pohjustuksena sanon, että hallitus uusiutui isosti kesäkuun kokouksessa, ja itsekin paluun hallitukseen tehneenä olen uudessa tilanteessa uusien, mutta myös kokeneiden henkilöiden kanssa.

Tehtävän alkua on helpottanut liiton henkilökunta, joka huolehtii siitä, että kone pysyy käynnissä kaikissa tilanteissa. Tätä kirjoittaessani neljä kuukautta on vierähtänyt liittokokouksesta, ja olen omasta mielestäni saanut hyvin kiinni juoksevan hevosen selästä.

Hallitus on innokas ja arastelematon keskustellessaan asioista. Siinähän on, niin kuin edellä mainitsin, monta uutta jäsentä ja riittävästi vanhoja ”jyriä” tuomaan sopivaa tasapainoa asioita käsitellessä.

Puheenjohtajana huolehdin yhdessä toimitusjohtajan kanssa siitä, että hallituksen tekemät linjaukset jalkautuvat liiton toimintaan. Toimiston operatiiviseen toimintaan en osallistu, mutta ajatuksia vaihdan usein henkilökunnan kanssa. Usein muustakin kuin taksialasta. Pakko todeta tähän, että meidän edunvalvontamme olisi huonolla tolalla ilman aivan loistavaa henkilökuntaa, joka tekee hurjasti työtä meidän taksiyrittäjien puolesta.

Ymmärrän vastuuni, sillä hallituksen puheenjohtaja on kuin dynamo, joka antaa virtaa joka suuntaan tai pahimmillaan imee energian toiminnasta ja saa sen voimaan pahoin. Ja niin ei saa päästä käymään.

Olen pyrkinyt ja pyrin olemaan aktiivinen jäsenistön ja päättäjien suuntaan. Juuri nyt rauta on kuumaa muun muassa lakiasioiden eteenpäin viemiseksi. Riittävän lämmintähän on aina sopivalle yhteydenpidolle. Koen, että tämä on velvollisuuteni.

Toivottavasi saamme onnistumisia aikaan. Todennäköistä kuitenkin on, että kaikessa ei onnistuta, vaan tulee tasapuolisesti sekä onnistumisia, että epäonnistumisia. Molemmista otamme vastuun yhteisesti koko hallituksena.

Hyvää syksyn jatkoa toivotellen,
Tuomo

Tuomo Heino
puheenjohtaja

Tutustu 

Liity jäseneksi

 Tapahtumakalenteri

Tutustu Taksiliittoon

Ajankohtaista 

Nuijamiestentie 7
00400 Helsinki

020 7756 800
taksiliitto@taksiliitto.fi

TAKSILIITTO SOSIAALISESSA MEDIASSA

2023-10-09T11:51:14+03:00