/Kuka ja kuinka voi asettua ehdolle?
Kuka ja kuinka voi asettua ehdolle?2019-11-12T14:11:39+02:00

Kuka ja kuinka voi asettua ehdolle?

Kuka voi asettua ehdolle?

Luottamustehtäviin voivat asettua ehdolle kaikki liiton alla toimivissa yhdistyksissä jäsenenä olevat taksiyrittäjät sekä liiton suorajäsenenä olevat yrittäjät.

Jos jäsenenä on yhtiö, on ehdokkaan oltava ko. yhtiön liikenteestä vastaava. Liiton alla toimivat yhdistykset voivat myös asettaa omia ehdokkaitaan, luonnollisestikin tässä tapauksessa tarvitaan kuitenkin ehdokkaan suostumus.

Ehdolla voi olla vaikka kaikkiin luottamustehtäviin, mutta valituksi voi tulla vain yhteen.

Ensimmäisenä kokouspäivänä 9.6.2020 käydään puheenjohtajavaali ja sen lisäksi varapuheenjohtajavaali. Toisena kokouspäivänä 10.6.2020 käydään liittohallituksen vaali, minkä jälkeen seuraa vielä liittovaltuuston vaali.

Jos tulet valituksi johonkin luottamustehtävistä, joihin olet ehdolla, ei ehdokkuuttasi huomioida enää sen jälkeen tulevissa vaaleissa.

Kuinka ehdolle asetutaan?

Ehdokkaaksi asetutaan toimittamalla oheisen linkin kautta tarvittavat tiedot. Ilmoitetut tiedot tulevat näkyviin vaalisivulle. Voit halutessasi toimittaa esittelyysi linkitettäväksi oman vaalisivusi tai voit toimittaa valmiin tiedoston (PDF), joka linkitetään vaalisivulla näkyvään esittelyysi.

Ehdokkaaksi asetutaan ja tiedot ehdokasesittelyä varten toimitetaan oheisen linkin kautta 9.4.2020 mennessä.

Ilmoittaudu ehdokkaaksi

Kyselylomakkeella kysytään seuraavia tietoja

– Nimi*

– Kotipaikkakunta

– Puhelinnumero ja sähköpostiosoite

– Jäsennumero

– Esittelyteksti (max 400 merkkiä)

– Mihin luottamustehtäviin asetut ehdolle*

– Motto / vaalislogan

– Linkki omalle vaalisivulle jos sellainen on (esim. Facebook / Instagram / verkkosivu)

– Vaalimateriaali PDF-tiedostona

– Valokuva

– Suostumus annettujen tietojen julkaisuun

* tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia

Ilmoittamasi tiedot julkaistaan vaalisivuilla muutaman päivän kuluessa. Voit halutessasi toimittaa esittelyysi linkitettäväksi oman vaalisivusi, tai voit kyselylomakkeella toimittaa valmiin vaalimateriaalitiedoston (PDF), joka linkitetään vaalisivulla näkyvään esittelyysi.

Jos tarvitset apua lomakkeen täytössä tai tietojen toimittamisessa, ota yhteyttä:
Anne Jormanainen, anne.jormanainen@taksiliitto.fi, p. 020 7756 813 tai
Heidi Korpelainen, heidi.korpelainen@taksiliitto.fi, p. 020 7756 824