//Jouni Mutanen: Taksit taskussa

Blogi

Taksit taskussa – TAKSIT.fi löytää luotettavat taksit koko Suomesta

Lehtiä lukeva satunnainen taksintarvitsija voi vaipua epätoivoon: huhujen mukaan Kehä III:n ulkopuolella oli takseja liikkeellä viimeksi alkukesästä 2018. Sen jälkeen joku on saattanut vilaukselta nähdä taksikupu pimeänä kohti sairaalaa kiitävän Kela-taksin.

Muita havaintoja on raportoitu harvemmin.

Kaupunkien taksitolpilla sen sijaan on todellinen markkinahulina päällä ja käteinen on kuningas. Asiakkaiden päässälaskutaito joutuu koetukselle, kun nämä ynnäilevät hintatarrojen perusteella matkan tulevaa hintaa. On myös hyvä etukäteen perehtyä karttoihin, jotta osaa neuvoa kuljettajan perille.

Jos luet tätä blogia, voit jättää moiset puheet omaan arvoonsa. Olet jo melkein perillä.

Napsauttamalla nettiselaimen osoitteeksi TAKSIT.fi löydät paikkakuntasi luotettavat, Taksiliiton jäseninä olevat tilauskeskukset ja taksiyrittäjät helposti kaikkialta ympäri Suomen, olitpa sitten Helsingin humussa tai lomalla Levillä.

TAKSIT.fi -palvelulla saat yhteyden yrittäjiin, jotka suhtautuvat työhönsä ammattiylpeydellä ja hoitavat myös yhteiskunnan velvoitteet moitteetta – luvat on kunnossa. Taksiliiton jäsenet haluavat tarjota parasta palvelua asiakkailleen. TAKSIT.fi -taksihaku löytää näiden ykkösluokan toimijoiden taksipalvelut koottuna yhteen paikkaan.

Hae takseja helposti paikkakunnan nimellä ja sovi vaikkapa huomisaamun varhainen kyyti jo ennakkoon.

Taksin tilaussoitto hoituu nappia painamalla, kun käytät palvelua matkapuhelimen selaimella. Voit käyttää myös tarkennettua hakua, jos sinulla on erityistoiveita kuljetuksen suhteen. Jos kuitenkin tilaat mieluummin applikaatiolla, myös sen latauslinkki löytyy tilauskeskuksen tiedoista.

Tervetuloa luotettavan taksin kyytiin!

TAKSIT.fi

Jouni Mutanen, kehitysjohtaja, Taksikuutio Oy

Tutustu 

Liity jäseneksi

 Tapahtumakalenteri

Tutustu Taksiliittoon

Ajankohtaista 

Nuijamiestentie 7
00400 Helsinki

020 7756 800
taksiliitto@taksiliitto.fi

TAKSILIITTO SOSIAALISESSA MEDIASSA

2020-03-02T11:17:49+02:002.3.2020|Blogit|