fbpx
//Mitä jäsenyydellä saa?
Mitä jäsenyydellä saa?2021-08-31T11:35:07+03:00

Mitä jäsenyydellä saa?

Taksiliiton jäsenenä saat tietoa alan ajankohtaisista asioista nopeasti ja kattavasti. Alan asiantuntijat ovat yrittäjyytesi tukena. Ennen kaikkea jäsenenä olet osa järjestöä, joka valvoo Sinun ja muiden taksiyrittäjien etuja niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.

Vaikutamme muun muassa koko toimialaa koskevaan lainsäädäntöön ja yrittäjyyden tasapuolisten toimintaedellytysten toteutumiseen. Jokaisella Taksiliiton jäsenellä on oikeus osallistua järjestön toimintaan ja vaikuttaa siihen, mitä asioita järjestö ajaa ja mihin suuntaan haluamme alan kehittyvän. Taksiliitto on siihen kuuluvien taksiyrittäjien järjestö.

Käytössäsi ovat monipuoliset asiantuntijapalvelut, maksuttomat koulutustilaisuudet sekä monet erilaiset tapahtumat. Taksiliiton jäsenkortilla saa useita muitakin rahanarvoisia etuja, kuten alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista.

Asiantuntijapalvelut

Koskeepa asiasi sitten työsuhteisiin, yhdistystoimintaan tai yrittäjyyteen liittyviä kysymyksiä, tekniikkaa, viestintää tai yleisesti jotakin taksialan asiaa, jäsenten käytössä ovat niin liiton toimiston asiantuntijat kuin jäsenyhdistysten työntekijätkin. Tarjoamme jäsenpalveluna muun muassa liiton omien, taksialaan ja yrittäjyyteen perehtyneiden juristien lakineuvontaa.

Liiton toimiston henkilökunta

Jäsenyhdistysten yhteystiedot

Koulutustilaisuudet ja tapahtumat 

Jäsenille tarjotaan monenlaisia maksuttomia koulutuksia eri aihepiireistä, myös verkossa pidettävinä web-koulutuksina. Valtakunnallisesti järjestetään myös lukuisia vapaa-ajantapahtumia.

Tapahtumat ja koulutukset ovat oivallisia mahdollisuuksia verkostoitumiseen, toisiin alan yrittäjiin tutustumiseen sekä oman yritystoiminnan kehittämiseen ja uusien ideoiden hakemiseen.

Lisätiedot koulutuksista ja tapahtumista löydät aina

Tapahtumakalenterista.

Jäsenviestintä ja alan ajankohtaisista asioista tiedottaminen

Taksi-lehti on viisi kertaa vuodessa ilmestyvä tuhti ja laadukas yrittäjälle kotiin toimitettava tietopaketti. Lehti on luettavissa myös verkkojulkaisuna sähköpostin kautta sekä jäsensivuilla.

Jäsenenä saat myös kuukausittain ilmestyvän Etupuskuri-uutiskirjeen, joka kokoaa alan ajankohtaisimmat asiat kätevästi ja helposti yrittäjän luettavaksi. Uutiskirje toimitetaan jäsenen sähköpostiin, ja se on luettavissa myös jäsensivuilta Taksinetistä.

Kullakin jäsenellä on henkilökohtaiset tunnukset jäsensivuille eli Taksinettiin. Taksinetti on taksiyrittäjän ja yhdistystoimijoiden tietopankki, joka on avoinna 24/7.

Jokainen jäsen saa halutessaan vuosittain kotiinsa postitettuna taskukokoisen taksikalenterin. Lisäksi kaikilla Taksiliiton jäsenillä on oikeus käyttää mainonnassaan ja viestinnässään Taksiliiton Valoa yössä -logoa, joka koostuu kolmesta keltaisesta kuvusta.

Taksit.fi jäsenpalvelut käyttöösi  

Taksiliiton jäsenenä voit maksutta liittyä mukaan Taksit.fi-matkamyyntipalveluun sekä valtakunnalliseen Taksit.fi-taksihakuun. Matkamyynnin kautta saat asiakkaiden tarjouspyyntöjä haluamaltasi toiminta-alueelta. Lisäämällä yrityksesi tiedot valtakunnalliseen taksihakuun olet paremmin asiakkaiden löydettävissä.

Taksiliiton jäsenenä saat myös tuntuvat alennukset taksialan tarvikkeista Taksit.fi-verkkokaupasta.

Muita etuja ja alennuksia jäsenille

Taksiliiton jäsenyrittäjät saavat erilaisia liiton neuvottelemia etuja ja alennuksia esimerkiksi katsastuspalveluista, vakuutuksista, polttoaineista ja majoituksista. Tarkemmat tiedot kaikista rahanarvoisista jäseneduistasi löydät Taksinetistä.

Taksit.fi2021-05-25T13:25:48+03:00

Taksiliiton jäsenenä voit liittyä mukaan Taksit.fi-matkamyyntipalveluun sekä valtakunnalliseen Taksit.fi-taksihakuun. Matkamyynnin kautta saat asiakkaiden tarjouspyyntöjä haluamaltasi toiminta-alueelta. Lisäämällä yrityksesi tiedot valtakunnalliseen taksihakuun olet paremmin asiakkaiden löydettävissä.

Taksiliiton jäsenenä saat myös tuntuvat alennukset taksialan tarvikkeista Taksit.fi-verkkokaupasta.

Siirry Taksit.fi-palveluun tästä

 

 

BRANG2021-06-08T15:50:24+03:00

BRANG – ja yrityksesi talousasiat ovat hyvissä käsissä

BRANG Oy tarjoaa yrityksille vaivattomia ratkaisuja laskutukseen, reskontraan sekä perintään. Kun valitset meidät yhteistyökumppaniksesi, voit itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Annamme jokaisen asiakkaan käyttöön ilmaisen laskutusohjelman. Laskutusohjelmassa onnistuu kaikki laskun lähetystavat.

Taksiliiton jäsenille BRANGin myyntilaskut jäsenetuhintaan sekä neuvontaa veloituksetta laskutukseen, maksuvalvontaan ja perintään liittyen.

 

Miksi valita BRANG?

BRANG on valtakunnallinen yritys, jolla on asiakkaita eri puolilta Suomea aina Hangosta Inariin. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Porissa. Lue lisää: brang.fi.

Osaaminen. Olemme täysin kotimainen yritys, joka on erikoistunut myyntilaskun elinkaaren palveluihin, eli huolehdimme puolestasi yrityksesi laskutus- ja reskontrapalveluista sekä perintäpalveluista. Meidän brangilaisten tavoitteena on löytää ratkaisuja, joilla liiketoimintasi sujuu: saat suorituksia laskuillesi ja asiakkaasi pystyy ne maksamaan.

Asiakaslähtöisyys. Saat meihin yhteyden aina: vastaamme puheluihin keskimäärin alle kymmenessä sekunnissa.  Asiakaspalveluumme voit olla yhteydessä myös sähköpostilla, chatin avulla tai vaikkapa kirjeitse.

Helppokäyttöisyys. Olemme teknisesti edelläkävijä, ja käytössämme on moderni järjestelmä, joka on kehitetty myyntilaskujen elinkaaripalveluita varten. Pystymme integroitumaan kaikkiin suosituimpiin laskutusjärjestelmiin, ja olemme sekä Procountor että Netvisor -laskutusohjelmien kumppani. Lisäksi annamme tarvittaessa asiakkaillemme käyttöön oman, maksuttoman BRANG laskutusohjelman.

Nopeus. Asiakkaaksemme pääset yleensä jo päivässä, eikä asiakkuuden aloittamisesta tule yritykselle lisätyötä. Emme sido asiakkaitamme kuukausisopimuksilla tai peri kiinteitä kuukausimaksuja.

Luotettavuus. Tärkein toimintaamme ohjaava arvo on luotettavuus, ja se näkyy kaikessa toiminnassamme ja asiakassuhteissamme. Luotettavuus on asia, jonka vuoksi asiakkaamme ovat valinneet juuri meidät. Olemme Suomen Perimistoimistojen liiton jäsen ja toimitusjohtajamme Mona Haataja on liiton hallituksen jäsen. Liiketoimintajohtajamme Arto Kallio on Turun yrittäjien puheenjohtaja.

Taksikuutio Oy2021-01-25T15:09:15+03:00

Ota yhteyttä maksuliikennekeskukseen (palvelemme arkisin klo 9-15

maksuliikennekeskus@taksikuutio.fi / palvelunumero 020 7756 792

Tilaa tuotteita jäsenhintaan! Verkkokaupan valikoimaan voit tutustua osoitteessa: www.taksit.fi

Taksikuution omat verkkosivut löytyvät osoitteesta: www.taksikuutio.fi

St1 -polttoainejakeluketju2020-10-26T11:23:04+03:00

Taksiliiton jäsenille on tarjolla molemmat St1:n yrityksille suunnitellut korttituotteet: St1 D-kortti ja St1-Yrityskortti. Korteissa ei ole laskutus- eikä tilinhoitopalkkioita. Alennus St1 Yrityskortilla on 2,50 snt/l (sis. alv) ja St1 D-kortilla päiväkohtainen nettosopimushinta.

Polttoainekaupan hinnanmuodostus on varsin nopealiikkeistä ja siihen liittyy myös kilpailullisia tekijöitä eri polttoaineyhtiöiden välillä. Sen vuoksi hinnoitteluun ja muihin etuihin liittyen ajankohtaisen tiedon saa suoraan St1:n asiakaspalvelusta, numerosta 0800 13770. Numeron kautta tavoittaa myös St1 aluemyynnin edustajat tai Taksiliiton valtakunnan tason St1-yhteyshenkilö Henri Ahopeltoon: henri.ahopelto@st1.fi

Saadakseen kortin jäseneduilla, hakijan tulee täyttää St1-korttihakemus (löytyy St1-asemilta tai www.st1.fi) ja merkitä lisätietoja kohtaan ”Taksiliitto”. Edut koskevat vain Taksiliiton jäseniä. St1-sopimus tulee olla tehty samalla nimellä, joka on kirjattu myös Taksiliiton jäsenrekisteriin.

Applus Finland (K1-Katsastajat)2020-09-01T15:33:36+03:00

Jäsenetuhintainen katsastus K1-asemilla 34 euroa (sis. pakokaasumittaukset, OBD-testin sekä alv:n). K1-katsastusasemia on Suomessa yli 50. Etu myönnetään taksikäytössä olevien henkilö- ja pakettiautojen katsastukseen. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin.

Jäsenedun saa esittämällä liiton voimassa olevan jäsenkortin katsastusasemalla. Ajanvarauksen voi tehdä netissä: www.k1katsastus.fi tai puhelimitse: 0306 100 100

 

A-katsastus2021-05-06T15:39:44+03:00

Taksiliiton jäsenet saavat katsastuspalveluista alennusta kaikilla A-Katsastuksen katsastusasemilla.

Jäsenetuhinnat katsastus ja päästömittaukset:

Määräaikaiskatsastukset  35 euroa (HA, Pa ja Pv, max 3500 kg, L6e ja L7e)

Päästömittaukset
– Lakisääteiset mittaukset 10 euroa

Muiden katsastuspalvelujen hinnat voivat vaihdella asemittain.

Perusalennus (-15 %) koskee kaikkia muita katsastuspalveluja kuten esim. rekisteröinti- ja muutoskatsastuksia (ei koske viranomaismaksuja tai viranomaisten määrittelemiä hintoja) ja se lasketaan kulloinkin voimassa olevista asemakohtaisista normaalihinnoista.

Katsastusajan voi varata netistä, edut saa käyttöönsä maksettaessa tiskillä ja esittäessä jäsenkortin. Laskutusasiakkaille em. hinnat voidaan laittaa asiakasnumeron taakse.

http://www.a-katsastus.fi

Pohjola Vakuutus2020-09-01T16:09:16+03:00

Pohjola Vakuutus (ent. A-Vakuutus) on yhdessä Taksiliiton kanssa kehittänyt vakuutusturvan täydentämään liiton jäsenyrittäjien ja heidän työntekijöidensä työterveyshuoltoa ja lakisääteistä tapaturmavakuutusta.

Vain Taksiliiton jäsenille myönnettävä Terveysturvavakuutus korvaa sairauden ja tapaturman aiheuttamia hoitokuluja, kun sairaus tai tapaturma vaatii leikkausta tai kun vakuutettua on kohdannut vakava sairaus.

Terveysturva on hyvä ratkaisu taksiyrittäjille, jotka haluavat mahdollistaa nopean pääsyn hoitoon ja takaisin töihin vakavissa sairastumistilanteissa – on sitten kyse työntekijästä tai itse yrittäjästä. Vakavalla sairaudella tarkoitetaan mm. syöpää, sydäninfarktia, aivohalvausta tai MS-tautia.

Taksiliiton jäsenille Terveysturvavakuutus myönnetään ryhmävakuutuksena, jolloin erillisiä terveysselvityksiä ei vaadita, riittää kun vakuutettava on työkykyinen. Tällöin myös vakuutettavan henkilön edellä mainitut vanhat sairaudet tulevat vakuutuksen piiriin.

Voit hankkia tämän tärkeän turvan tarpeesi mukaan:

Perus Terveysturva – Korvaa leikkausten ja vakavien sairauksien hoitokuluja

Laaja Terveysturva – korvaa työterveyslääkärin lähetteellä sairauksien ja tapaturmien hoitokuluja erikoislääkärillä (sisältää leikkaukset sekä asiakaskortin)

Ekstra Terveysturva – korvaa sairauksien ja tapaturmien hoitokuluja yleis- ja erikoislääkärillä (sisältää leikkaukset sekä asiakaskortin)

Jäsenturvakuutuksen myöntämisen edellytykset:

– Yrittäjä/yritys on Suomen Taksiliiton jäsen

– Lakisääteinen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä yrittäjän tapaturmavakuutus ovat voimassa Pohjola Vakuutuksessa

– Yrityksen koko henkilöstö vakuutetaan Terveysturvavakuutuksella

Tarkempia tietoja ja halutessasi myös tarjouksen Taksiliiton jäsenen Terveysturva-vakuutuksesta saat soittamalla numeroon 03040506.

SystemXSuomi2020-09-01T16:31:29+03:00

SystemXSuomi tarjoaa Taksiliiton jäsenille sopimushintaisia autonhoitopalveluita kaikissa taksinhoitopisteissä kautta maan.

Jäsentarjous Taksiliiton jäsenille:

PRO:
979 €/12 kk tai 79 €/kk

Diamond:
1 297 €/12 kk tai 99 €/kk

Uuden auton hoitosopimus 12 kk sisältää:
• PRO tai DIAMOND-tason System X -keraamisenpinnoitteen
• 12 kpl käsinpesuja ja sisäpuhdistuksia (1 krt/kk)
• pinnoitteen hoitokäsittely kuudennen pesun yhteydessä

Lähimmät taksinhoitopisteet löydä täältä!

Titec Oy2021-03-31T12:27:54+03:00

Kuopiolainen Titec Oy on taksi- ja ammattiautoilijoiden varusteiden ja lisälaitteiden myyntiin ja asennukseen erikoistunut täyden palvelun talo.

Titec Oy tarjoaa Taksiliiton jäsenille verkkokaupasta taksitarvikkeita -10 % etuhintaan. Alennukset ovat tuotekohtaisia ja saatavilla verkkokaupasta alennuskoodilla, jonka löydät kirjautumalla Taksinettiin jäsensivuille.

Tutustu tuotteisiin täällä ja kaikkiin palveluihin tarkemmin yrityksen nettisivuilla.

Pesurivuokraus.fi2020-09-01T15:52:56+03:00

Tekstiilipesuri vuokralle jäsenetuhinnalla!

Taksiliiton jäsenyrittäjät saavat alennusta pesurivuokraus.fi -sivun kautta vuokrattavista tekstiilipesureista. Alennus on 15% (normaalihinta 35 €/vrk) ja sen saa varausta tehdessä syöttämällä alennuskoodin verkkokauppaan. Alennuskoodin löydät jäsensivuilta Taksinetistä.

Fitness24Seven2020-09-01T15:43:38+03:00

Fitness24seven tarjoaa Taksiliiton jäsenille vuoden treenit hintaan 209 euroa. (Vuosikortin normaalihinta 319€ + aloitusmaksu 24,90€)

Tarjoushinta pitää sisällään kaikki jäsenyyteen kohdistuvat kulut. Lunastaaksesi tarjouksen, vierailethan kuntokeskuksen vastaanotossa jäsenkortin kanssa aukioloaikojen puitteissa. Jäsenyydelläsi pääset treenaamaan vuorokauden ympäri kaikissa kuntokeskuksissa maasta tai kaupungista riippumatta. Myös ryhmäliikunta sisältyy hintaan.

Liikuntastudio Hyvä Olo2021-02-16T13:21:08+03:00

Liikuntastudio Hyvä Olo tarjoaa Taksiliiton jäsenille virtuaalistudion hintaan 19,90 €/kk (normaalihinta 24,90 €/kk) .

Virtuaalistudiossa on tarjolla valmiiksi nauhoitettuja jumppatunteja (lihaskunto, kehonhuolto, kahvakuula + laaja kahvakuulan tekniikkaosio sisältäen useita tekniikkavideoita). Virtuaalistudioon lisätään uusia ohjauksia tasaisin väliajoin. Kaikki tunnit sopivat niin miehille kuin naisille!

Verkkokaupassa tarvittavan alennuskoodin löydät jäsensivuilta Taksinetistä.

Jäsenetuhintaisen virtuaalistudion voi ostaa verkkokaupasta http://www.liikuntastudiohyvaolo.fi/verkkokauppa/

Holiday Club2020-09-01T15:46:12+03:00

Holiday Club kylpylähotellit ja -loma-asunnot aina vähintään -15 %

Taksiliiton jäsen saa vähintään 15% alennuksen Holiday Club-kylpylähotellien, Villas- ja Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Majoitusvaraus tehdään ja maksetaan Holiday Clubin verkkokaupan kautta, osoitteessa: www.holidayclub.fi

Varauksen yhteydessä tulee käyttää varauskoodia, jonka löydät jäsensivuilta Taksinetistä.

GreenStar hotel2021-05-06T15:53:35+03:00

 

 

GreenStar on suomalainen ja ekologinen kaupunkihotelliketju, jonka hotelleissa majoitut jäsenenä sopimushinnoin. Sopimushintoja voivat käyttää myös jäsenen työntekijät.

Etuhintaisen majoituksen saat, kun teet varauksen osoitteessa www.greenstar.fi ja syötät varauksen yhteydessä alennukseen oikeuttavan koodin. Alennuskoodin löydät jäsensivuilta Taksinetistä.

GreenStar hotellit sijaitsevat Joensuussa, Jyväskylässä, Vaasassa sekä Lahdessa. Etuhinta/huone, valitun hotellin mukaan on 63–74 e/vuorokausi. Tällä hinnalla huoneessa majoittuu 1–3 henkilöä. Aamiainen varataan erikseen. Ennakkoon varattaessa aamiaisen hinta on 9 e/hlö.

Hotel Haaga Central Park2021-01-25T15:05:42+03:00

Taksiliiton jäsenet voivat majoittua sopimushinnalla Hotel Haaga Central Parkissa (Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki)

Sopimushinnat

Standard 1hh   120 € / yö
Standard 2 hh  145 € / yö
Superior Queen 1 hh   145 €/ yö
Superior Queen 2 hh   170 € / yö

Sopimushinnat ovat vuorokausihintoja ja huonehintaan sisältyy buffetaamiainen, hotellisauna ja uinti sekä kuntosalin käyttö että ohjatut ryhmäliikuntatunnit (ei SUP).
Kaikissa huoneissa vedenkeitin, minibaari, tallelokero, silitysrauta ja -lauta, huonekohtainen jäähdytys, laminaattilattiat, minibaari sekä wc & suihku.
Uusissa Superior Queen-huoneissa leveä parivuode ja lisäksi myös mm. kylpytakit ja aamutossut, erikoiskahvinkeitin ja valikoima kosmetiikkatuotteita, sadettava suihku.

Varaaminen

Jäsenetuhintaiset majoitusvaraukset voi tehdä puhelimitse: 09 5807 877 tai sähköpostilla: hotel@haaga.fi

Mainitse varausta tehdessäsi Taksiliiton jäsenedustasi ja varaudu esittämään voimassa oleva jäsenkorttisi paikan päällä.

Silmäasema2021-01-25T15:07:02+03:00

Silmäaseman jäsenedut Taksiliiton jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen:

PIILOLINSSEISTÄ -25 %
(myymälästä ostettuna)
SILMÄLEIKKAUKSET
leikkauksessa käyneille Ray-Ban aurinkolasit 0 euroa (arvo 179 euro)
SILMÄLASEISTA -30%
AURINKOLASEISTA -20%
sisältää kehykset ja linssit voimakkuuksilla tai ilman

VARAA AIKA OSOITTEESTA SILMÄASEMA.FI TAI SOITA 010 190 200 (mpm/pvm)
Alennus normaalihintaisista tuotteista. Alennuskampanjoiden aikana noudatetaan asiakkaalle edullisinta tarjousta. Lähimmät Silmäasemat löydät osoitteesta: silmäasema.fi

Alennusoikeus on ilmoitettava jäsenkortilla ennen kaupan solmimista. Ei muita alennuksia. Toimittaja pidättää oikeuden etujen muuttamiseen.

Image Wear2020-09-01T16:41:41+03:00

Image Wear Työasupalvelu – tarjoaa Taksiliiton jäsenille -15% alennuksen myymälöidensä ja verkkokaupan tuotevalikoimasta.

Etu koskee kaikkia normaalihintaisia vaatteita, laadukkaita kotimaisten valmistajien työjalkineita, asusteita sekä muita pukeutumiseen liittyviä tuotteita! Alennus ei koske sopimustuotteita, eikä alennus ole yhdistettävissä muihin alennuksiin.

Verkkokaupassa tarvittavan alennuskoodin löydät jäsensivuilta Taksinetistä.

Petrifun2020-09-01T15:58:47+03:00

Kovakauluksiset paidat sekä kymmeniä muita tuotteita Taksiliiton jäsenille -15% PETRIFUN Storeissa sekä nettikaupassa.

Storet: Sello, Jumbo, REDI, Tripla, Kamppi, Koskikeskus Tre, Mylly Raisio, Matkus Kuopio löytyvät täältä

Etu voimassa PETRIFUN Storeissa Taksiliiton jäsenkorttia näyttämällä, ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Verkkokaupassa www.petrifun.fi alennuksen saa koodilla, jonka löydät jäsensivulta Taksinetistä.

Apukauppa.fi2021-05-06T15:53:02+03:00

Apukauppa.fi tarjoaa Taksiliiton jäsenille etuhintaan erilaisia tuotteita. Alennukset ovat tuotekohtaisia ja saatavilla verkkokaupasta koodilla, jonka löydät jäsensivuilta Taksinetistä.

Alennetut hinnat saa verkkokaupasta näkyviin menemällä Ostoskoriin ja valitsemalla ”Tilaa tuotteet”, minkä jälkeen voi syöttää kampanjakoodin.

 

Piirla Oy2020-09-01T15:56:06+03:00
Piirla Oy | Piirturi- ja turvalaiteasiantuntija
Piirla tarjoaa Taksiliiton jäsenille verkkokaupan tuotteista kaikki piirturitarvikkeet 10% alennuksella.

Valikoimissa on uudet digipiirturittiedonsiirtolaitteet ja tarvikkeet. Piirla korjaa myös vanhat analogiset ajopiirturit 40 vuoden kokemuksella ja sen tarjoamiin atkaisuihin kuuluu myös Mobileye – turvallisuusjärjestelmä, Dignita alkolukot ja alkometrit ja Winycam ajotallentimet.

10% verkkokaupan tuotteista saat koodilla, jonka löydät jäsensivuilta Taksinetistä.

www.piirla.fi

Vastuugroup2021-01-13T11:03:10+03:00

Taksiliiton jäsenille -20% Luotettava Kumppani -palvelusta.

Vuosimaksu Taksiliiton jäsenille on 92 € (normaalihinta 115 € ).

Tiesithän, että tilaajavastuulaki velvoittaa myös kuljetusalalla olevia selvittämään sopimuskumppaninsa taustat ennen sopimuksen solmimista. Tilaajavastuulain ajatuksena on yritysten tasavertaisen kilpailun ja työehtojen noudattamisen edistäminen.

Mitä hyötyä Luotettava Kumppani -jäsenyydestä on?

  • Osallistut helpommin esimerkiksi Kelan kilpailutuksiin.
  • Säästät arvokasta työaikaasi vähentämällä ikävää paperinpyörittelyä.
  • Kevennät tilaajiesi hallinnollista taakkaa.
  • Viestit asiakkaillesi olevasi rehti toimija.

Taksiliiton jäsenenä saat 20% alennuksen luotettava kumppani -palvelusta. Jäsenyyden lisäksi saat käyttöösi myös Luotettava Kumppani -logon sekä Luotettava Kumppani -taksitarran, jonka voit teipata näkyvälle paikalle autoosi. Tarran avulla asiakkaasi näkevät yhdellä silmäyksellä, että olet hoitanut lakisääteiset velvoitteesi asianmukaisesti kuntoon.

www.tilaajavastuu.fi

Forex2021-05-06T15:40:42+03:00

Taksiliiton jäsenkorttia näyttämällä saa Forexin liikkeissä tavallista edullisemman kurssin, kun vaihtaa euroja ulkomaiseen valuuttaan sekä takaisinvaihdon ulkomaisesta valuutasta euroiksi ilman viiden euron vaihtopalkkiota.

Etuun oikeuttava jäsenkortti tulee esittää heti asioinnin alussa. Etu on voimassa toistaiseksi.

Mobilia2020-09-01T15:51:13+03:00

Taksiliiton jäsenkortilla 2 henkilöä yhden hinnalla Mobilia-erikoismuseoon.

Mobilia on tieliikenteen valtakunnallinen erikoismuseo Kangasalla, joka esittelee vuosittain vaihtuvien näyttelyiden kautta suomalaista liikenne- ja autohistoriaa mielenkiintoisella tavalla. Lisäksi nähtävillä on upea Rallimuseo sekä Klassikkonäyttely.

Kahvilassa päivittäin herkullinen lounas noutopöydästä ja monipuolinen museokauppa. Kesällä Rahtarit Liikennepuisto lapsille, uimaranta, luontopolku ja kesäteatteri.

Tervetuloa viihtymään – satoi tai paistoi!

www.mobilia.fi

Tutustu 

Liity jäseneksi 

Tapahtumakalenteri

Tutustu Taksiliittoon

Ajankohtaista

Nuijamiestentie 7
00400 Helsinki

020 7756 800
taksiliitto@taksiliitto.fi

TAKSILIITTO SOSIAALISESSA MEDIASSA