///Harjoittelupaikka suomalaisten yrittäjä- ja liikennejärjestöjen Brysselin toimistolla

Harjoittelijaksi yrittäjyys- ja liikenneasioihin Brysseliin

Suomalaisten yrittäjä- ja liikennejärjestöjen (SY www.yrittajat.fi, SKAL www.skal.fi , ALT www.alt.fi , LAL www.lal.fi , STL www.taksiliitto.fi , AKL www.akl.fi, SAKL www.autokoululiitto.fi, Suomen Tieyhdistys www.tieyhdistys.fi, Infra www.rakennusteollisuus.fi/INFRA/ ) yhteisellä Brysselin toimistolla on ajanjaksolle elokuun loppu 2019 – kesäkuun loppu 2020 avoimena harjoittelijan paikka. Tarkka harjoittelun jakso sovitaan valittavan kanssa yhdessä.

Harjoittelijan tehtävä on avustaa toimiston pysyvää henkilöstöä päivittäisessä EU-edunvalvontatyössä yrittäjyys- sekä liikenne- ja kuljetustoimialan kysymyksissä. Tehtäviin kuuluu monipuolisesti muun muassa tapaamisten järjestämistä, viestintätehtäviä, käännös- ja selvitystöitä, kokousosallistumista ja raportointia. Tehtävään valittava osallistuu joustavasti kaikkiin työlistallamme oleviin tehtäviin. Työt suunnitellaan yhdessä toimiston pysyvän edustajan kanssa ja hänen ohjauksessaan. Tukena on myös toimistomme toinen pysyvä asiantuntija. Yhteydenpito edustamiemme järjestöjen kotimaan toimistoihin on päivittäistä.

Harjoittelijan tehtävät ovat erittäin monipuolisia ja edellyttävät oma-aloitteisuutta, tekemisen meininkiä sekä aitoa halua oppia Euroopan Unionin toiminnasta. Arvostamme tietämystä EU-päätöksentekoelinten ja EU -lainsäädäntöprosessin perusteista, syvällisempi tuntemus on ehdottomasti eduksi. Hyvän perustan tehtäviin antavat oikeustieteen opinnot, mutta myös muut yliopistotasoiset opintosuunnat huomioidaan. Erinomaista pohjaa tehtävässä onnistumiselle luovat lisäksi suoritettu opiskelijavaihto ulkomailla, muu kansainvälinen kokemus ja/tai työharjoittelut kotimaassa. Työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaista englannin kielen taitoa ja myös muiden kielten hallinta luetaan hakijalle eduksi. Erityisesti ranskan kielen osaaminen on oivallinen apu toimittaessa Brysselin verkostoissa.

Tarjoamme harjoittelijalle kuukausikorvauksen (1550e/kk) ja näköalapaikan eurooppalaisen päätöksenteon ytimeen. Toimistomme sijaitsee Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n Brysselin toimiston yhteydessä aivan EU-instituutioiden liepeillä.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi pikimmiten (3.5.2019 mennessä) Pasi Moisiolle pasi.moisio@skal.fi tai Mira-Maria Kontkaselle mira-maria.kontkanen@yrittajat.fi. Olethan rohkeasti yhteydessä mikäli haluat lisätietoa tehtävästä.

Brysselissä on hyvin laaja eurooppalainen harjoittelijoiden yhteisö, johon kuuluu myös paljon suomalaisia.

Tule mukaan!

 

2019-04-02T10:58:41+03:002.4.2019|Uutiset|