/Hämeen taksiyrittäjien jäsenpalvelut ja -edut
Hämeen taksiyrittäjien jäsenpalvelut ja -edut2019-06-19T09:42:59+03:00

Hämeen taksiyrittäjien jäsenpalvelut ja -edut

Hämeen Taksiyrittäjät ry tarjoaa jäsenilleen mm. jäsenneuvontaa, koulutusta, neuvotteluapua ja hankintavahtipalvelua alueellisiin kilpailutuksiin.

Järjestämme säännöllisesti tapaamisia sidosryhmien edustajien kanssa ja työskentelemme eri henkilöliikenteen työryhmissä. Jatkuva tavoitteemme on parantaa taksiyrittämisen edellytyksiä Hämeessä.

Järjestämme vuosittain vuosikokouksen. Kokoukseen kutsumme mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puhujia tuomaan tervehdyksensä jäsenyrittäjillemme. Vaikutamme järjestöpolitiikkaan yhtenäisellä hämäläisellä äänellä.

Palveluksessasi on yksi kokoaikaisesti palkattu työntekijä. Kauttamme saat alennuksen aloituskustannuksista hankkiessasi työterveyspalvelut Finla ry:ltä. Keväisin teemme seminaarimatkan johonkin mielenkiintoiseen Euroopan kohteeseen – lähde mukaan!

Tutustu

Tapahtumakalenteri