fbpx
//Ehdota vuoden 2021 taksiammattilaista

Vuoden taksiammattilainen

Ehdota vuoden taksiammattilaista

Vuosi on edennyt siihen pisteeseen, että on aika valita uusi Vuoden taksiammattilainen. Äänestys on juuri alkanut ja jatkuu 23. joulukuuta saakka. Haussa on luotettava asiakaspalvelija, joka hoitaa työnsä ilolla ja vahvalla ammattitaidolla.

Vuoden taksiammattilainen voi olla kuka tahansa taksialalla työskentelevä henkilö – niin yrittäjä, kuljettaja kuin esimerkiksi tilausvälityksen työntekijä. Joku, josta me kaikki voimme olla ylpeitä ja ilolla hänet palkita!

Asiakkaat ja muut asiasta kiinnostuneet voivat ehdottaa vuoden 2021 taksiammattilaista Taksiliiton tämän linkin kautta. Kisaa on hyvä tuoda esille myös somessa jakamalla Taksiliiton some-päivityksiä aiheesta.

Taksiliiton kokoama raati tekee valintansa ainoastaan ehdokasperustelujen pohjalta, joten ehdotuksessa kannattaa kertoa perusteellisesti, miksi juuri ehdotettu henkilö kuuluisi valita Vuoden 2021 taksiammattilaiseksi.

Kisa on hyvä tapa tuoda esille alaamme ja kiittää sen esimerkillisiä toimijoita. Voittaja haastatellaan vuoden ensimmäiseen Taksi-lehteen ja valinnasta tehdään alueellinen mediatiedote. Voittaja huomioidaan myös Taksimessuilla 2022.

Toivomme runsaasti ehdotuksia ja monipuolisia perusteluja!

2021-11-24T11:00:20+02:0017.11.2021|Uutiset|