Käyttäjätunnus
Salasana
  Unohtuiko salasana?

Vuoden taksiammattilainen 2017- kilpailu

Nyt se taas valitaan, vuoden loistavin taksialan ammattilainen! Oletko sinä kohdannut arjessasi todellisen asiakaspalvelun helmen, teiden ritarin tai suvereenin supliikkisankarin? Ilmianna hänet meille, niin palkitsemme hänet hienosti tehdystä työstä.

Vuoden taksiammattilainen 2017-kilpailuun voidaan asettaa ehdolle kuka tahansa taksialalla toimiva. Ehdokkaasi voi olla taksiyrittäjä, taksinkuljettaja tai vaikkapa tilausvälitysyhtiössä työskentelevä henkilö.

Ehdokasasettelu on käynnissä 1.-26.12.2017 alta löytyvän linkin kautta. Tämän kilpailun voittamisessa olennaista on hyvät perustelut ja koskettavat tarinat. Pelkkä nimi ei siis tule siivittämään ehdokastasi voittoon, vaan perusteluihin kannattaa panostaa!

Voittajaehdokkaasi voit esittää tämän linkin kautta.

Kilpailun voittajan valitsee raati, johon kuuluu edustajia taksialalta ja asiakkaiden parista. Voittaja julkistetaan tammikuussa.

Lisätietoja kilpailusta antaa:

Katja Saksa
järjestöpäällikkö
P. 044 3620 706
katja.saksa@taksiliitto.fi

Suomen Taksiliitto | Nuijamiestentie 7, 00400 Helsinki | Puh. 020 7756 800 | E-mail kontakti(at)taksiliitto.fi

Design VCA | Powered by Aava