Käyttäjätunnus
  Unohtuiko salasana?

Suomen Taksiliitto etsii Vuoden taksiammattilaista 2017

1.12.2017 09:00

Nyt se taas valitaan, vuoden loistavin taksialan ammattilainen! Oletko sinä kohdannut arjessasi todellisen asiakaspalvelun helmen, kohteliaan kanssaliikkujan tai suvereenin supliikkisankarin? Ilmianna hänet meille, niin palkitsemme hänet hienosti tehdystä työstä.

Vuoden taksiammattilainen 2017-kilpailuun voidaan asettaa ehdolle kuka tahansa taksialalla toimiva. Ehdokkaana voi olla taksiyrittäjä, taksinkuljettaja tai vaikkapa tilausvälitysyhtiössä työskentelevä henkilö.

Ehdokasasettelu on käynnissä 1.-26.12.2017 Taksiliiton verkkosivuilta löytyvän linkin kautta. Tämän kilpailun voittamisessa olennaista on hyvät perustelut ja koskettavat tarinat. Pelkkä nimi ei tule siivittämään voittoon.

Kilpailun voittajan valitsee raati, johon kuuluu edustajia taksialalta ja asiakkaiden parista. Voittaja julkistetaan tammikuussa.

Lisätietoa kilpailusta löydät löydät tämän linkin kautta tai ottamalla yhteyttä:

Katja Saksa, järjestöpäällikkö
p. 044 3620706, katja.saksa@taksiliitto.fi

Suomen Taksiliitto | Nuijamiestentie 7, 00400 Helsinki | Puh. 020 7756 800 | E-mail kontakti(at)taksiliitto.fi

Design VCA | Powered by Aava