Käyttäjätunnus
  Unohtuiko salasana?

Taksiliiton puheenjohtajisto vaihtui

9.6.2017 08:00

Suomen Taksiliiton liittokokouksessa Tampereella valittiin liiton I puheenjohtajaksi taksiyrittäjä Kai Andersson.

Taksiliiton uusi I puheenjohtaja Kai Andersson on kotoisin Espoosta. Hän on toiminut aiemmin liiton II puheenjohtajana.

Liiton II puheenjohtajaksi valittiin Markku Ylikulju Raahesta. Hän oli aiemmin liiton III puheenjohtaja.

Liiton III puheenjohtajaksi valittiin Tuomo Heino Kotkasta.

Puheenjohtajien toimikausi on kolme vuotta.

Taksiliiton hallitus

Hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin Jukka Kuusisto Helsingistä, Tuomas Saario Turusta, Otto Hyvärinen Varkaudesta, Jaakko Kuivalainen Ilomantsista, Seppo Tarvainen Laukaasta,

Ari Kuparinen Lappeenrannasta, Kari Tynjälä Seinäjoelta ja Pasi Rokosa Tuusulasta.

Hallituksessa jatkavat lisäksi Jari Kasakkamäki Lahdesta, Kari Räihä Oulusta, Jouko Suomalainen Savonlinnasta, Jussi Rahkonen Torniosta ja Jukka Hirvikallio Vantaalta.

Hallituksen jäsenten toimikausi on kolme vuotta.

Suomen Taksiliitto | Nuijamiestentie 7, 00400 Helsinki | Puh. 020 7756 800 | E-mail kontakti(at)taksiliitto.fi

Design VCA | Powered by Aava